Κόσμος

Το πρώην 28χρονο μοντέλο Χόουπ Χικς είναι νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ
Anton
/ Κατηγορίες: Κόσμος

Το πρώην 28χρονο μοντέλο Χόουπ Χικς είναι νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ

Από τις πιο ακριβοπληρωμένες

Περίπου ένα μήνα μετά την απόλυση του Αντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος άντεξε μόλις 10 ημέρες, η διοίκηση Τραμπ ανακοίνωσε ότι η Χόουπ Χικς θα είναι η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Τη θέση αναλαμβάνει η Χόουπ Χικς, η οποία από τις 31 Ιουλίου- έπειτα από την απομάκρυνση Σκαραμούτσι- ήταν η υπηρεσιακή διευθύντρια επικοινωνίας.

Περίπου ένα μήνα μετά την απόλυση του Αντονι Σκαραμούτσι- ο οποίος άντεξε μόλις 10 ημέρες- η διοίκηση Τραμπ ανακοίνωσε τη νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Τη θέση αναλαμβάνει η Χόουπ Χικς, η οποία από τις 31 Ιουλίου- έπειτα από την απομάκρυνση Σκαραμούτσι- ήταν η υπηρεσιακή διευθύντρια επικοινωνίας.

Η γνωριμία με την Ιβάνκα

Το 2012 η Χικς εργαζόταν για την Hiltzik Strategies, την εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπούσε τότε τις σειρές ρούχων και αξεσουάρ της Ιβάνκα Τραμπ. Η κόρη του Αμερικανού προέδρου της ζήτησε να μεταπηδήσει στον όμιλο Τραμπ, όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο, ενώ περιστασιακά πόζαρε και με τις δημιουργίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας της Ιβάνκα Τραμπ.

Θεωρείται από του αφοσιωμένους και έμπιστους συνεργάτες του προέδρου. Ηταν γραμματέας της καμπάνιας του και μετά τις εκλογές ανέλαβε υπεύθυνη στρατηγικής επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, όταν πέρυσι ο Τραμπ επισκέφθηκε το Μαρ-α-Λάγκο- το θέρετρό του- η οικογένεια της Χικς ταξίδεψε επίσης εκεί, σύμφωνα με τους New York Times.

Η σχέση με την πολιτική

Μιλώντας στο Forbes φέτος παραδέχθηκε ότι πριν ασχοληθεί με την προεκλογική καμπάνια του Τραμπ, γνώριζε ελάχιστα από την πολιτική. Αλλά δεν είναι η πρώτη στην οικογένειά της που ασχολείται με αυτόν τον «στίβο».

Ο πατέρας της, Πολ Χικς, κάποτε εργάστηκε ως επικεφαλής του γραφείου του Ρεπουμπλικανού Στιούαρτ ΜακΚίνεϊ. Στη συνέχεια όμως μεταπήδησε στον ιδιωτικό τομέα και έγινε CEO της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Ogilvy.

Το πέρασμα από το μόντελινγκ

Η εξωτερική της εμφάνιση την είχε οδηγήσει στον χώρο του μόντελινγκ, πριν από αρκετά χρόνια.

Στην παιδική και εφηβική ηλικία της, μαζί με την αδελφή της ήταν μοντέλα, με συμμετοχή σε καμπάνιες όπως του Ralph Lauren, ενώ έχει ποζάρει και για το εξώφυλλο βιβλίου με τον τίτλο «The It Girl».

Προηγούμενο άρθρο Νέα τρομακτική μαριχουάνα
Επόμενο άρθρο Μουσουλμάνοι έδειραν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους
Εκτύπωση
811 Αξιολογήστε το άρθρο:
Χωρίς αξιολόγηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Όνομα:
Email:
Σχόλιο:
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
Προσθέστε σχόλιο

Το όνομά σας
Το email σας
Θέμα
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ...
x